Ombouw vrachtwagens: onze specialisatie

Wilt u uw kipper verhogen of een kraan laten monteren op uw vrachtwagen? Denkt u eraan om een trekker te maken van een mixer? Of bent u op zoek naar een 6x6 met tankopbouw? Vertrouw dan op Smeets & Zonen. Want wij zijn gespecialiseerd in de ombouw van vrachtwagens. Welk type vrachtwagen of welke specificaties u ook zoekt, wij bouwen in onze compleet uitgeruste werkplaats de vrachtwagen die u nodig hebt.

Ombouw vrachtwagen: deskundig advies

Iedere dag biedt Smeets & Zonen u nieuwe occasietrucks te koop aan. Ook ons aanbod aan onderdelen, banden en olie is bijzonder groot. Bent u op zoek naar een occasievrachtwagen? Vertel ons dan voor welk doel u de vrachtwagen wilt gebruiken en in welk land. Onze specialisten geven u dan deskundig advies. Zo bent u altijd zeker van een truck die helemaal is aangepast aan uw behoeften.

Homologatie na ombouw vrachtwagen

Wilt u een oude vrachtwagen ombouwen tot een trekker? Dan demonteren we de vrachtwagen, verkorten we het chassis en voorzien we alle technische vereisten waaraan een trekker moet voldoen. In onze vier grote spuitcabines kunnen we ook alle carrossiewerk aan. Het resultaat? Na een laatste grondige check-up gaat u meteen zorgeloos de baan op!

Bent u op zoek naar een specialist in de ombouw van vrachtwagens? Neem dan contact op met Smeets & Zonen.