Tweedehandstrucks: bij ons vindt u wat u zoekt

U bent op zoek naar een tweedehandstruck. Een truck die onmiddellijk inzetbaar is voor een specifieke opdracht. Bijvoorbeeld een oplegger die u wilt gebruiken om vis van een haven in Senegal te vervoeren naar het binnenland. Of een kipper die u wilt inzetten in de Sahara. Hoe specifieker uw wens, hoe groter onze uitdaging.

Technische knowhow

In onze werkplaats worden truckersdromen werkelijkheid. Want wij bouwen en verbouwen trucks volgens uw behoeftes. Het geeft ons een enorme kick om de uitdagingen aan te gaan waar onze concurrenten voor passen. Als u op de markt niet de tweedehandstruck vindt die u zoekt, maken wij hem voor u. Bovendien zorgen we ook voor de keuring. En hebt u een technische vraag? Dan staat ons team voor u klaar.

Beveiliging tijdens verscheping

Wilt u uw tweedehandstruck vlot, probleemloos en zonder zorgen verschepen? Prima. Wij regelen alles voor u. Inclusief de beveiliging van uw truck tegen diefstal van hard- of software tijdens het vervoer. Het gevolg? Uw truck komt altijd veilig aan op zijn eindbestemming.

Wilt u uw tweedehandstruck laten ombouwen? Kies dan voor onze ervaring en expertise. Neem vrijblijvend contact met ons op.